Bericht versturen

Onze missie is om hoogwaardige service en technische ondersteuning te bieden

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HIZON INFORMATION TECHNOLOGY LIMITED Kwaliteitscontrole

Profiel QC

QC-profiel
Elk bedrijf begrijpt diep dat kwaliteit het basiswapen is voor een onderneming om te winnen.Kwaliteit is een van de factoren die het bedrijf hebben geholpen om succes te behalen, dus we streven ernaar om kwalitatieve zaken te bieden.


We hebben een speciale QC-afdeling, die alle apparatuur test, van spanning tot uiterlijk, onze werknemers zullen strikt inspecteren om de beste en meest stabiele machine voor onze klanten te leveren.

Onze apparatuur is strikt ontworpen en geproduceerd volgens de CE-norm, we zorgen voor elk detail en de kwaliteit.

De tevredenheid van klanten is ons streven, u kunt er zeker van zijn dat u de meest tevreden apparatuur van ons bedrijf krijgt.

Het hele productieproces van grondstof tot afgewerkt product staat onder een strenge kwaliteitscontrole.Alle producten voldoen aan de internationale normen UL, RoHs, REACH, SGS. Ons UL-nummer: E252099.U bent verzekerd van onze goede kwaliteit.

We hopen oprecht dat we een hechte en betrouwbare zakelijke relatie kunnen creëren die ons zal helpen samen succes te behalen.

Testen en certificeren worden uitgevoerd voordat het product de fabriek verlaat om kwaliteitsproblemen te voorkomen.Elke kwaliteitsinspecteur is zeer ervaren om de kwaliteit van de verzonden producten te waarborgen


1. Uw vraag met betrekking tot onze producten of prijzen wordt binnen 24 uur beantwoord.
we zullen u elke vraag beantwoorden vanaf de eerste keer dat u onze producten onderzoekt, wij zullen u het professionele antwoord op de details voor elk product aanbieden om u te laten zien wat u wilt weten.

2. Goedgetraind en ervaren personeel om al uw vragen in vloeiend Engels te beantwoorden.
Als u problemen heeft met het gebruik van het product, zullen we u meer professionele instructies geven.

3. Service na verkoop is altijd onderweg
Als het product problemen heeft, zullen wij u de beste dienst na verkoop geven. Zelfs de producten vallen buiten de garantie, speciale service wordt aangeboden door ons bedrijf

We besteden veel aandacht aan de kwaliteitscontrole van het product.We hebben de afdeling voor de kwaliteitscontrole.Het werkgebied van de afdeling Kwaliteitscontrole loopt van de aankoop van grondstoffen, verf en elektrische onderdelen tot een strikte inspectie van de hele machine vóór levering.

Contactgegevens
HIZON INFORMATION TECHNOLOGY LIMITED

Contactpersoon: Mr. Alex Wang

Tel.: 86 13717592814

Fax: 86-010-57286664

Direct Stuur uw aanvraag naar ons